.

The boys from BOND.

Jongens zijn we. Jongens van volwassen leeftijd misschien. Maar in ons hart nog altijd de jongens die uit het raam keken als een Porsche in de straat parkeerde. (‘Het is een 911 Carrera!’) Of als een Maserati Biturbo op de linkerbaan de BMW van pa voorbij reed. (‘Harder pap. Hárder!’) Gestopt met dromen zijn we nooit. We hebben ze alleen verwezenlijkt. Met BOND.

Bij BOND ontwikkelen en customisen we auto’s uit onze jongensdromen. Stuk voor stuk iconen, maar dan compleet opnieuw onder de loep genomen.
We investeerden in een ruimte die groot genoeg is om ons ‘ding’ met vak’idioten’ te doen. Een showroom annex schone werkplaats met allure, een echte mancave. Industrieel van uitstraling, zodat alle aandacht uitgaat naar onze merken.

Onze passie.

Het is de plek waar wij met gepassioneerde vakmensen onze dromen mogen delen. Door te ontwikkelen, te werken aan- en te praten over het creëren van bijzondere auto’s. Een plek waar gepassioneerde autoliefhebbers, mannen en vrouwen, ongegeneerd kunnen genieten.

Wat vind je bij BOND?

Bijzondere auto’s. Auto’s die nekken doen draaien. Auto’s met een hoog oh-en-ah-gehalte. Alleen dan niet van een ander merk, maar onze eigen merken. Wij zijn ontwikkelaar van het merk BRUTE en nauw betrokken bij het bouwen van- en de (verdere)ontwikkeling en de STARKE Speedster. Elke gebouwde auto die onze showroom verlaat is nieuw of verkeert in topstaat.

Antwoord op al je vragen.

We doen niets liever dan het bouwen van jouw droomauto. Weet je al wat je wilt? Prima. Twijfel je tussen een kleur, ledersoort, afwerking, stitching, materiaalgebruik of wat dan ook? Kom kijken. Ruiken. Zitten en proeven. En vraag ons advies. Dat is altijd onafhankelijk, altijd eerlijk, altijd vriendelijk.

 

Contact

BOND Den Haag BV
IJssel 1

2491 BW  DEN HAAG
E. info@bonddenhaag.nl
T. 070 – 7633 133

Over ons

Bij BOND ontwikkelen en customisen
we auto’s uit onze jongensdromen.
Stuk voor stuk iconen, maar dan
compleet opnieuw onder de loep genomen.