• BRUTE Richmond

BRUTE Jeeps. Custom made for you.

Ontspannen cruisen in een auto die anders dan alle andere is maar wel een hoge gun- en funfactor heeft. Waarom bestaat die Jeep niet? Een Jeep die Cooler, Luxer, Exclusiever is en veel ‘sexyness’ heeft. Dat zijn de uitgangspunten van BRUTE voor de Richmond, het stoere luxe model en de Lagoon, de vrolijke ‘beach’ versie.

Als basis werken wij bij BRUTE met de iconische Jeep Wrangler. Een auto, anders dan anders, vol karakter, cult en een hoog fungehalte. De BRUTE modellen worden gebouwd op nieuwe Jeep Wranglers. De basis wordt compleet onder handen genomen. Van binnen en van buiten en van onder tot boven. Motorisch en technisch blijft het 100% een Jeep kwaliteitsproduct, met al zijn kwaliteiten en capaciteiten. Door alleen te werken met nieuwe auto’s is een bijkomend voordeel dat de 5 jaar fabrieksgarantie intact blijft.

Het exterieur en interieur is volledig custom ontwikkeld door BRUTE, met behoud van de iconische kenmerken. Elk onderdeel hebben we speciaal ontwikkeld voor BRUTE. Als perfectionisten met de drive om uitsluitend topkwaliteit te leveren, weten we wat er te koop is in de wereld. Daarom werken we uitsluitend samen met high-end leveranciers, van fabrikant tot dedicated vakmensen. Het bouwen van een BRUTE gebeurt in eigen huis, door ervaren specialisten met een opvallend oog voor detail.

Op onze website www.brutejeeps.com kan je meer informatie en beelden vinden over BRUTE! Wil je onze BRUTE Jeeps live zien?
Louwman Exclusive in Utrecht is exclusief dealer van BRUTE voor Nederland, Belgie en Luxemburg www.louwmanexclusive.nl.

Contact

BOND Den Haag BV
IJssel 1

2491 BW  DEN HAAG
E. info@bonddenhaag.nl
T. 070 – 7633 133

Over ons

Bij BOND ontwikkelen en customisen
we auto’s uit onze jongensdromen.
Stuk voor stuk iconen, maar dan
compleet opnieuw onder de loep genomen.